Over Bouwbedrijf van de Vondervoort

Als allround bouwbedrijf realiseert Bouwbedrijf van de Vondervoort uit het Brabantse Berghem (gemeente Oss) al jaren diverse projecten op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovaties. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Met een klein team van ervaren specialisten werken we graag samen met diverse externe deskundigen. Samen vertalen we uw (bouw)wensen graag in concrete voorstellen en praktische oplossingen.


De bouw of verbouw van uw woning of (bedrijfs)pand is altijd een belangrijke investering in de toekomst. Een investering waar wij u graag mee helpen. In de uitvoering van onze werkzaamheden hechten wij dan ook veel waarde aan kwaliteit en een goede samenwerking met onze opdrachtgever. Aan de hand van uw wensen bepalen we in overleg welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dat begint bij een goede analyse en een juiste kostenbegroting en dat eindigt bij de uiteindelijke oplevering van uw nieuwe woning, uw aanbouw of gerenoveerde huis.


Tijdens de werkzaamheden houden wij u graag op de hoogte van de vorderingen. Als relatief klein bouwbedrijf werken we graag met korte lijnen. Direct en persoonlijk contact, vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering. Wij houden ons aan onze afspraken en adviseren u graag. 


Wilt u binnenkort uw eigen, nieuwe woning bouwen? Of is uw huidige woning toe aan een aanbouw, verbouwing of renovatie? Maak dan een afspraak voor een advies op maat. Want met Bouwbedrijf van de Vondervoort bent u altijd zeker van kwaliteit en een persoonlijk, vakkundig advies. 


Met vriendelijke groet,

Erik van de Vondervoort