Bouwbedrijf van de Vondervoort
Hescheweg 108
5342 CL Oss
T: 06-28834401
E-mail: info@bouwbedrijfvondervoort.nl

  • IMG_4586.jpg
  • IMG_4589.jpg
  • IMG_4888.jpg
  • IMG_9460.jpg
  • waal8.jpg

Activiteiten

Naast algemene bouwwerkzaamheden kunt u bij Bouwbedrijf van de Vondervoort terecht voor:

Nieuwbouw

Voor veel mensen is de bouw van een eigen huis een droom die werkelijkheid wordt U krijgt de kans om zelf de indeling en stijl van uw huis te bepalen. In relatief korte tijd worden belangrijke keuzes gemaakt, bijvoorbeeld over de te gebruiken materialen, de ideale badkamer of de keuken waarvan u altijd gedroomd heeft. Wat vaak onderschat wordt, is dat nieuwbouw ook de nodige vragen oproept. Met onze jarenlange ervaring in de bouw helpen wij u dan ook graag bij de realisatie van uw nieuwe woning. Wij verzorgen niet alleen het advies, maar helpen u ook graag met het ontwerp en de uitvoering van alle werkzaamheden. 

Verbouw

Ook bij de verbouwing van uw bestaande woning komt er vaak veel op u af. Welke verbouwing is verstandig of juist noodzakelijk? Wilt u graag een nieuwe serre of misschien toch een ruimere leefkeuken? Waar moet u beginnen? Wij helpen u graag op weg. We zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de bouw en werken nauw samen met deskundigen op verschillende gebieden.

Aanbouw

Vooral in deze tijd is een aanbouw aan een bestaande woning een goed alternatief voor de koop van een nieuwe woning. Met een aanbouw kunt u niet alleen uw nieuwe woonwensen realiseren, maar het komt ook de waarde van uw huis ten goede. Graag voorzien wij u van een goed advies. Van de eerste plannen (heeft u bijvoorbeeld wel of geen vergunning nodig voor deze aanbouw?) en de juiste begroting tot de uiteindelijke aanbouw. 

Renovatie
Een goed onderhoud aan uw woning is erg belangrijk. Vaak worden belangrijke renovaties pas uitgevoerd als het eigenlijk al te laat is. Dat is jammer, want de renovatiekosten zijn dan vaak onnodig hoger dan wanneer u tijdig onderhoud pleegt aan uw woning. Graag adviseren wij u over het juiste onderhoud en - indien nodig - de juiste renovatie bij eventuele gebreken in uw huis. Na een goed afgestemd plan van aanpak gaan we meteen en graag voor u aan de slag!

Nieuwbouw

De nieuwbouw van uw woning van tekening tot oplevering.

<<Bekijk referenties

Aanbouw

Een aanbouw aan uw huidige woning?

<<Bekijk referenties

Verbouw

Voor iedere verbouwing aan uw woning of (bedrijfs)pand, groot en klein.

<<Bekijk referenties

Renovatie

Tijd voor een (grondige) renovatie? Dan bent u bij Bouwbedrijf van de Vondervoort aan het juiste adres.

<<Bekijk Referenties
Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie, analyse en andere functies te beheren. Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we dit soort cookies op uw apparaat kunnen plaatsen.